Ratsastustunnit

Ratsastunnit kaikenikäisille lapsille

Perus ratsastustuntimme ovat tarkoitettu 7-vuotiaista vanhempiin henkilöihin. Meillä on myös ponikokoisille aikuisille (170cm/70kg) ratsastustunteja! Ratsastustunneilla opettelemme ja hiomme perusratsastustaitoja. Kauteen sisältyy myös puomi/estetunteja. Maastossa käymme myös kauden aikana taitotaso huomioon ottaen. Opimme myös käsittelemään ja hoitamaan hevosia.

Varausohjeet

Kaikki tuntimme varataan hopoti.com palvelusta. Varaa ratsastunti tästä!

Yksilöllistä ratsastuksen opetusta

Ratsastustuntimme pidetään enintään 6-7 hengen pienryhmissä, mikä mahdollistaa kaikille yksilöllisen opetuksen. Ratsastamme joko tilavalla ulkokentällä tai 20 x 40 maneesissa. 

Tunneille tullaan aina ½ h ennen tunnin alkua, koska ratsastaja harjaa ja satuloi hevosen/ponin itse. Apua saa tarvittaessa! 

Kaikkien vakioratsastajien (alkeiskurssin jälkeen siirrytään vakioratsastajaksi) tulee liittyä Ratsastusseura Syrenbackan ratsastajiin (lisätietoja mini.englund.syra@gmail.com) tai ostaa green card. Lisätietoja saa satulahuoneesta seuran ilmoitustaululta. Seuraan voi liittyä kätevästi sähköisesti Suomen ratsastajainliiton sivuilta. Alkeiskurssilaiset ja leiriläiset ovat vakuutettuja tallin puolesta.

Stall Syrenbacka